Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a személyre szabott felhasználói élmény érdekében.

KÉTSZEMÉLYES SZÍV ALAKÚ TORTA RENDELÉS

Rendezés:
Várható szállítás:
2021. június 22.
Várható szállítás:
2021. június 22.
Várható szállítás:
2021. június 22.

Szeretnél meglepni valakit desszerttel és tudod, hogy fontos neki az egészséges összetétel? Anyák napja, évforduló, nőnap vagy születésnap közeleg? Válassz egyet kétszemélyes, szív alakú tortáinkból! Ideális ajándék évfordulóra is.

Egy szív alakú torta mérete 2-3 kehelydesszertnek felel meg. Tortadobozban szállítjuk ki Hozzád vagy az általad megadott címre. (A torta mérete: 13cm*13,5 cm és 3,5 cm magas.)

Ha előbb megkóstolnád kisebb kiszerelésben, akkor vásárolj egy kehelydesszertet! A torták ugyanúgy készülnek, mint a kehely desszertek, így ha ízlik a kehelydesszert, akkor nem fogsz csalódni a tortákban sem.

Minden süteményünk gondosan megválogatott, prémium alapanyagokból készül hozzáadott tejsavó fehérjével.

Nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és tartósítószert.

Zabpehelyliszttel helyettesítjük a finomított búzalisztet, ezáltal rostban gazdagok.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy élvezeti értéke mellett megfelelő energiaforrás legyen akár egy sportoló, akár egy tudatosan étkező számára is, ezáltal diétába is illeszthető.

Rendelheted hűtve, ilyenkor 4 napig őrzi meg frissességét hűtőben tárolva. Vagy rendeld fagyasztva és akár 3 hónapig is eláll a fagyasztóban! Hűtőbe áthelyezve pár óra alatt kiolvad és pont olyan friss lesz az íze, mintha akkor készült volna. Kiolvasztás után még 4 napig friss marad hűtőben tárolva.

Kérheted kiszállítással saját címedre vagy bárkinek, akinek örömet okoznál egy finom, egészséges összetételű tortával.